BestValue

Uw M&A-partner bij uitstek

BestValue, een onderneming ten dienste van ondernemers.

BestValue legt zich uitsluitend toe op M&A-projecten en heeft sinds zijn oprichting al honderden evaluatie- en overnamedossiers behandeld. Onze hypergespecialiseerde experts zijn uw businessvertrouwenspersonen. Hun enige focus is om de beste oplossingen te bedenken en in de praktijk te brengen.

Dankzij de organisatie en ondernemingsgeest van BestValue kunt u rekenen op onze beschikbaarheid, reactiviteit en proactiviteit… drie kernwaarden voor M&A.

Wij gaan recht op ons doel af. Onze focus ligt op het resultaat en het scheppen van waarde, op elk niveau.

BestValue staat voor:

  • Geruststellende ervaring
  • Voortdurend evoluerende technische knowhow
  • Een groot netwerk dat uw mogelijkheden verruimt
  • Eersteklaspartners (juristen, fiscalisten, vastgoedexperts)

We bouwen verder op onze successen uit het verleden, om onze klanten te helpen, en zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren:

  • Bouw
  • Industrie
  • Agrovoeding
  • Service

Wij optimaliseren uw transacties, zodat uw aankopen en verkopen vlotter verlopen.

Een beroep doen op BestValue

Waarom ?

Omdat BestValue dicht bij u staat

Wij zijn ervan overtuigd dat de dienstverlener en de klant het volste vertrouwen in elkaar moeten hebben om een M&A-project te doen slagen. Er zullen niet alleen mooie momenten zijn, maar ook twijfels, en daarom willen we er op elk moment voor u zijn, zodat u uw emoties meester kunt blijven. Wij zijn niet alleen uw adviseurs, maar ook uw teamgenoten.

Omdat BestValue streeft naar uitmuntendheid

Onze dossiers worden systematisch onderworpen aan een kwaliteitscontrole. We schaven onze kennis voortdurend bij, om op één lijn te blijven met de veranderingen in de wetgeving en de economie. We blijven onszelf uitdagen om onze klanten de beste dienstverlening te kunnen bieden.

Omdat BestValue pragmatisch is

Als onafhankelijke contractanten hebben wij tot taak onze cliënten binnen de voorgeschreven termijn de service en deskundigheid te bieden die zij van ons verwachten. Wij waken er dan ook voor geen tijd te verliezen en tot de kern van de zaak door te dringen bij de uitvoering van de ons toevertrouwde opdrachten.

Wie zijn wij?

Team

newsletter
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf in op onze newsletter